Šiandien paskelbta: 100Viso skelbimų: 435Šiandien yra balandžio 27 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas TauragesSkelbimai.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook Prisijungti su Google+
Atgal
+370 645 45 124Skambinti
PradžiaTransportasPaslaugos

Trumpalaikė mikroautobusų nuoma

Paskelbta 2023 Rugsėjo 25d., 18:31

Trumpalaikė mikroautobusų nuoma

2023 Rugsėjo 25d., 18:31

Naujausio modelio minivenai ir mikroautobusai nuomai be vairuotojo! 
9 vt. mikroautobuso nuoma be vairuotojo Jūsų komfortiškoms kelionėms.
Naujausias Mercedes-Benz VITO pasižymi ne tik savo moderniu dizainu bet ir išskirtiniu patogumu. 9-erių vietų (8 vietos keleiviams + 1 vairuotojui) minivenas tiesia iš salono Jūsų prabangioms kelionėms. 
Itin komfortiškas ir erdvus naujausias Mercedes-Benz VITO jau paruoštas Jūsų nuomai! Keliaukite ne tik saugiai, bet ir komfortiškai. Naujausias Mercedes-Benz VITO sukurtas grupinėms/šeimos išvykoms. 
Patogūs ir erdvūs mikroautobusai be vairuotojo leidžia pervežti net iki 8 keleivių (vairuotojas 9-tas), o pailginto mikroautobuso nuoma – tai galimybė į kelionę vežtis su savimi daugiau daiktų ir jaustis itin patogiai!
Erdvus salonas kelionės metu leis jaustis komfortiškai ir patogiai. Paverskite savo ilgą kelionę malonumu, juk su Mercedes-Benz VITO tai paprasta! Šis automobilis turi daugumą privalumų kurie padarys Jūsų kelionę neužmirštamą tarp kurių: reguliuojamos sėdynės, didelė ir erdvi bagažinė,  atstumo kontrolė "DISTRONIC PLUS", prailginta kėbulo bazė,  klimato kontrolė keleiviams, dvi slenkančios šoninės durys, odos sėdynių apmušalai bei daugybė kitų. 
Kokiai kelionei verta rinktis Mercedes-Benz VITO?
Mikroautobuso Mercedes-Benz VITO nuoma be vairuotojo kuo puikiausiai tinka šeimos ir grupinėms kelionėms. Kai norisi keliauti ne tik patogiai bet ir linksmai su didele kompanija, miniveno nuoma be vairuotojo – tai puiki galimybė realizuoti savo planus.
Ilgalaikė ir trumpalaikė miniveno nuoma be vairuotojo – mikroautobusas be vairuotojo yra nuomojamas nuo 3 parų.
Kodėl verta rinktis Mercedes-Benz VITO nuomai?
Mercedes-Benz VITO tai prabangumo ir komforto santykis.                                                     Keliaudami jauskitės užtikrintai, nes mikroautobusas nuomojamas su KASKO draudimu ir pagalba kelyje, kurie apsaugos nuo galimų nemalonumų kelionės metu.

Išbandykite mikroautobuso nuomos be vairuotojo paslaugas jau dabar – gaukite mikroautobuso be vairuotojo asmeninį nuomos pasiūlymą ir keliaukite be jokių rūpesčių!      &n bsp;   

      &nbs p;       
Plačiau: www.evitra.lt
Susisiekime:
transportas@evitra.lt
+370 645 45 124                                    
Rodyti visą aprašymą
Kaina: 10 EUR

Kontaktai

Paskelbė
UAB Evitra
Telefonas
+370 645 45 124
Vietovė
Tauragė
El. paštas
Skelbimo statistika
Parodytas: 139 k.
Peržiūrėtas: 14 k.